Advertisement

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ - Iwanna Paliospyroy H Prwth Synentey3h Kai H Prwth Fwtografia Ths Meta Thn Epi8esh Me Bitrioli / Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ - Iwanna Paliospyroy H Prwth Synentey3h Kai H Prwth Fwtografia Ths Meta Thn Epi8esh Me Bitrioli / Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη.

Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής.

Epi8esh Me Bitrioli H Fwtografia Poy Anebase H Iwanna Meta To Ogdoo Xeiroyrgeio 02 06 2021 Sputnik Ellada
Epi8esh Me Bitrioli H Fwtografia Poy Anebase H Iwanna Meta To Ogdoo Xeiroyrgeio 02 06 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στο νοσοκομείο «λαϊκό» ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Διονύσιος, δρυϊνουπόλεως, πωγωνιανής και κονίτσης κ. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Από την επίθεση, σύμφωνα με τον σκαϊ, επλήγησαν και δύο δικηγόροι των συνοδικών δικαστηρίων. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους.

Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος.

Epi8esh Me Bitrioli Bghke Apo To Xeiroyrgeio H Iwanna Paliospyroy H Nea Fwtografia Ths Freegossip Gr
Epi8esh Me Bitrioli Bghke Apo To Xeiroyrgeio H Iwanna Paliospyroy H Nea Fwtografia Ths Freegossip Gr from freegossip.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες στην μονή πετράκη, μίλησε για τους λόγους της επίθεσης. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε.

Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη.

Epi8esh Me Bitrioli Kykloforhse H Prwth Fwtografia Toy Proswpoy Ths Iwannas Pics
Epi8esh Me Bitrioli Kykloforhse H Prwth Fwtografia Toy Proswpoy Ths Iwannas Pics from media-insider.gr
Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Τέλος, ευχαρίστησε τον υπουργό υγείας που έσπευσε στο λαϊκό. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη.

Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Διονύσιος, δρυϊνουπόλεως, πωγωνιανής και κονίτσης κ. Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Τέλος, ευχαρίστησε τον υπουργό υγείας που έσπευσε στο λαϊκό.

Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι βιτριόλι επίθεση. Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες.

Posting Komentar

0 Komentar